“Мені що, "Слава Україні" сказати?": Російського військового у формі не впустили у ірладський паб у Саратові

Росіянин, який добровільно зголосився воювати в Україні, публічно висловив своє обурення через те, що його у камуфляжній формі не пропустили в ірландський паб Harat's у російському місті Саратові. На цей випадок вже відреагував один з депутатів Держдуми РФ, передають Патріоти України.

Відеофіксацію із скандалом у пивному закладі Саратова опублікував у неділю, 27 листопада, Telegram-канал Mash. Російський доброволець на ім’я Олег, який найближчим часом збирається поїхати на фронт і вбивати українців, не знявши камуфляжної куртки намагався потрапити до пабу. Коли бармен, який вийшов із закладу через порушення дрес-коду, пояснив, що у формі заходити не можна, вояка почав звинувачувати його в непатріотичній позиції та неповазі до російської армії. “Мені що, “Слава Україні” сказати?” - допитувався роздратований чоловік.

На цей випадок вже відреагував депутат Державної думи РФ Микола Панков, який вимагає жорсткого покарання для бармена і власників закладу. Цей “інцидент” він назвав “дуже ганебним випадком для нашого міста” і пообіцяв звернутися до правоохоронців і до Росспоживнагляду. Раніше голова російської Держдуми В'ячеслав Володін засудив подібний випадок, який стався в одному із ресторанів Москви. Тоді охоронця було звільнено, а власник закладу приносив публічні вибачення.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...