"Мені це нагадує "закони 16 січня". Замість кінця "епохи бідності" влада хоче закінчити епоху свободи слова", - Поярков (відео)

Сергій Поярков закликав чинну владу почати виконувати передвиборчі обіцянки, замість того, щоб тиснути на свободу слова в Україні.

Сергій Поярков. Фото: соцмережі.

Замість виконання передвиборчих обіцянок чинна влада хоче контролювати свободу слова в України. Про це в ефірі "Прямого" сказав художник, телеведучий і блогер Сергій Поярков, передають Патріоти України.

"Зеленський видав указ, щоб до 31 грудня 2019 року уряд розробив законопроєкти, де містяться стандарти, за якими будуть робити новини. Мені це нагадує "закони 16 січня". Я хочу тим, хто буде регламентувати новини і свободу слова, сказати: шановні регламентарі, коли ви почнете регулювати ці речі, ви дорегулюєтесь до того, що вас виженуть з країни ваші громадяни", - зазначив телеведучий.

Поярков також закликав чинну владу почати виконувати передвиборчі обіцянки, замість того, щоб тиснути на свободу слова в Україні. "Я щиро бажаю нинішній владі не піти шляхом Януковича, а замість того, щоб ламати дрова, нарешті починати працювати. Тому що за весь цей час ви не зробили рівно нічого, що люди б на собі відчули. Ви так багато дали надій та обіцяно. До речі, я хочу сказати, що жодного разу я не чув перед виборами, що вони збираються регламентувати свободу слова, визначати стандарти журналістики. І чомусь замість того, щоб закінчити "епоху бідності", як ви брехали хором, ви почали закінчувати епоху свободи слова", - наголосив блогер.

Джерело: Прямий

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...