"Мені у конверті віддали особисту справу. Дол*****зм повний": Окупанти скаржаться на неможливість отримати військовий квиток (аудіо)

У підрозділах УВ “Захід”, що діють на Куп’янському напрямку, облік мобілізованих військовослужбовців ведеться формально без належного контролю. Російські окупанти скаржиться на труднощі з відновленням особистих документів після того, як вони пішли у відпустку. Про це йдеться з перехоплення, яке оприлюднили в українській розвідці, передають Патріоти України.

Як зазначається, у підрозділах УВ “Захід”, що діють на Куп’янському напрямку, облік мобілізованих військовослужбовців ведеться формально без належного контролю, в результаті чого військовослужбовці йдуть у відпустку, а при цьому рахуються у складі підрозділу, що залучається до виконання завдань на передових позиціях.

“Військового квитка у мене немає. Мені сказали йти тут у "секретку", тут кадровик зробить військовик. Я пішов, сфоткався, віддав фотографію, він каже, щоб завтра прийшов, він мене до Самари відправить отримати військовий квиток. Приходжу, а він мені каже: “Чого ти не сказав, що ти мобілізований?” Типу я не маю особистої справи. Відправив мене додому до військкомату. Там мені у конверті віддали особисту справу. Дол*****зм повний”, - бідкається російський окупант.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...