"Мені зрозуміло, для чого це робиться": Зеленський прокоментував чутки, що на нього тиснуть в ЄС і США щодо переговорів з РФ

Президент Володимир Зеленський прокоментував чутки про те, що на нього нібито тиснуть у Європейському Союзі та США з приводу переговорів із країною-терористом Росією. Глава держави визнав, що на початку повномасштабної війни такі розмови з боку партнерів були, передають Патріоти України.

Зеленський не вважає ситуацію на фронті патовою і заявляє, що Україна не буде вести переговори з Росією: "Це не патова ситуація. Росія контролює небо. Ми бережемо наших військових. Просто кидати, як Росія кидає як м'ясо своїх людей, ніхто не хоче... Як побороти це? F-16, треба чекати, коли хлопці навчаться, коли вони повернуться. Коли на фронті є ППО, військові йдуть уперед, використовують техніку".

Зеленський нагадав, що минулого року всі вважали, що ми в патовій ситуації. "Кілька військових хитрощів, і ви пам'ятаєте, Харківський регіон був звільнений", - сказав він.

"Ми не маємо права опускати руки. Яка альтернатива? Що, треба віддати третину нашої держави? Це ж буде тільки початок. Ми ж знаємо, що таке заморожений конфлікт, ми ж для себе зробили висновки", - сказав Зеленський.

"Треба більше працювати з партнерами щодо ППО, розблокувати небо, дати можливість нашим бійцям провести наступальні дії", - додав він.

Президент також спростував інформацію про тиск на нього з боку партнерів з метою перейти до переговорів із Росією: "Усі знають моє ставлення, яке збігається зі ставленням українського суспільства. Ніхто не тисне на мене сьогодні. Все це було на початку війни і до війни. На сьогодні ніхто не тисне з лідерів ЄС, Сполучених Штатів... Щоб ми зараз сіли з Росією розмовляли і щось їй віддавали – не буде такого".

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...