"Меня не колышат национальные вопросы": Що відомо про нового спікера української делегації в ТКГ

Олексій Арестович ще в 2017 році зізнався, що "багато брехав" з початку агресії РФ в Україні.

Новопризначений радник і спікер української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович не вважає себе патріотом, повідомляють Патріоти України.

Ще в кінці 2017 року Арестович відверто зізнався про свій світогляд, зазначивши, що "багато брехав" починаючи з весни 2014 року. Він заявляв, що "не перекручував факти, а "не до кінця казав, що насправді думав". "Я не патріот. Причому не тільки України, але й будь-якої національної держави як такої. Я патріот "5-го проєкту", проєкту об'єднаної Землі в дусі Тейяра де Шардена і Вернадського", – писав Арестович.

Він розповідав, що "на питання відновлення історичної пам'яті, справедливості, боротьби, перемог і поразок, становлення націй, мови/мов, закриття історичних ран" дивиться, "як солдат на вошу".

"Саме тому я повертаюся до мови, якою мені зручно говорити. Якщо ви – патріот, я поважаю ваші погляди. Але мені сильно не подобається та версія патріотизму, на якій ми всі дружно поїхали..." – писав він.

Олексій Арестович – відомий український блогер, актор і військовий експерт. Народився в Грузії 3 серпня 1975 року. Закінчив Одеський інститут сухопутних військ, Міжнародну мовну школу (Великобританія). У минулому – кадровий офіцер ЗСУ, капітан запасу. З 1999 по 2005 роки працював у Головному управлінні розвідки під керівництвом Ігоря Смешка.

Навчався в російській авторській школі глибинної психології "Людина серед людей". Актор театру та кіно. Багатьом відомий за роллю Люсеньки з російського серіалу "Повернення Мухтара". Проводить психологічні семінари й тренінги.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...