"Менше половини відсотка": Шойгу збрехав, що в окупантів дуже низька летальність

Глава Міноборони країни-агресора РФ Сергій Шойгу збрехав, що летальність російських загарбників, які воюють проти України, склала менше половини відсотка. Про це Шойгу сказав на засіданні колегії Міноборони РФ, пише російське пропагандистське видання "РІА Новости", передають Патріоти України.


"Перша допомога надається протягом 10 хвилин. У медичні підрозділи поранені потрапляють протягом 1 години, а у військові шпиталі – протягом першої доби", - збрехав Шойгу.

Російський міністр оборони чомусь не згадав про те, що втрати РФ у війні проти України невдовзі досягнуть позначки у 100 тисяч окупантів, проте цинічно заявив, що російські солдати "досягли низької летальності". "У шпитальній ланці летальність склала менше половини відсотка. Це найнижчий показник за всю історію військової медицини", - обманює Шойгу.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...