Мер Черкас та опозиціонер з "Національного корпусу" ледь не побилися на сесії міськради (відео)

У вівторок, 5 квітня, на сесії міськради регіональний лідер «Національного Корпусу» Дмитро Кухарчук оголосив про формування опозиції чинному меру. Його виступ завершився словесною перепалкою із мером Анатолієм Бондаренком, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Кропива».

Кухарчук звинуватив Бондаренка в невиконанні обіцянок, корупції та оголосив про створення антимерського громадського руху.

«Йдучи на вибори Анатолій Васильович давав відверте слово, що не буде більше відкатів, а будуть чесні тендерні процедури. Давав слово, що мам загиблих героїв України не викидатимуть із маршруток, а буде транспортна реформа. Давав слово, що не буде співпраці з п’ятою колоною ОПЗЖ, а буде державницький підхід… Минула сесія показала, що в стінах Черкаської міської ради серед депутатського корпусу немає опозиції. Тому цю опозицію творитиме черкаська громада. Ми розпочинаємо громадський рух «Черкаси без Б», – заявив Кухарчук.

Потім мер та опозиціонер обмінялися образами, які ледь не переросли в сутичку, якій не дали відбутися депутати та правоохоронці.

Зокрема Бондаренко відповів Кухарчуку, що у всі часи були свої Голохвастови. Лідер «Національного Корпусу» звернувся до мера на «ти» та заявив, що він не має ніякого морального права його так називати.

«Не тикайте до мене, бо я по-чоловічому можу вийти і тикнуть», – відповів міський голова і направився до опонента.

Між чоловіками стали працівники поліції. Анатолій Бондаренко кинув у Кухарчука власну картонну фігуру, яку приніс Дмитро, а також сказав: «Я тебе поламаю».

bondarenko_kuharchuk

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...