"Мер" і х#й, - Скандальний "слуга народу" на тлі непристойного слова записав агітаційний ролик і помилився в підписі до нього (відео)

Починається ролик на Шулявському мосту, на одній з опор за спиною нардепа видно слово "х#й".

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський заявив, що втомився від "туєвого" міста та "туєвого" мера і планує брати участь у праймеріз політсили на цей пост. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ютуб-канал DubinskyPro.

Починається ролик на Шулявському мосту, на одній з опор за спиною нардепа видно слово "х#й". На цьому тлі Дубінський, зокрема, промовляє: "Я, як і багато киян, незадоволений тим, як розвивається наше славне місто. Бо воно рухається не туди і під управлінням не тих людей. У нас вже був із вами мер-алкоголік, потім мер-наркоман, потім випадковий мер і, як вінець усього того, що ви бачите навколо себе, мер-ідіот. Пора з цим закінчувати".

Зазначимо, що в підписі до ролика допущена помилка: "мер" замість "мэр". На думку нардепа, головна проблема - в керівництві, яке перетворює Київ "із міста каштанів на місто туй" (під час цього показується висаджений в центрі ялівець).

"Я втомився від туєвого Києва за туєвого мера. Тому вирішив взяти участь у праймеріз, який оголосив президент Володимир Зеленський для того, щоб відібрати найкращого кандидата від партії "Слуга народу" для участі у виборах мера столиці України", - заявив Дубінський.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...