Мер Ірпеня повідомив, що окупанти запропонували йому здати місто та показав свою відповідь (скріншот)

Мер Ірпеня Олександр Маркушин розповів, що окупанти, погрожуючи, запропонували йому здати місто. Рол це він повідомив у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Меру хтось написав з пропозицією здати Ірпінь, врятувати життя та здоров’я, а також заробити грошей. На відповідь дали 24 години. Маркушин відповів відмовою, надіславши знак "-".

"Отримав повідомлення від окупантів з погрозами моєму життю та здоров‘ю та фактичною вимогою повної здачі Ірпеня. Мене дивує, що ці потвори досі не зрозуміли - Ірпінь не здається, Ірпінь не продається, Ірпінь б‘ється!

Роблю окупантам зустрічну публічну пропозицію - протягом 24 годин покинути територію Ірпінської громади і зберегти життя та здоров‘я кількох тисяч російських солдат-строковиків, яких вдома чекає мама, сестра, дочка, бабуся, кохана. Повертайтеся у Росію, а жінок Ірпінської громади я привітаю й без вас", - заявив мер.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...