Мер порушує ПДР: Кортеж Кличка ганяє по Києву зі швидкістю 110 км/год (відео)

Авто чиновника за одну поїздку могли отримати 3 штрафи на 1190 грн.

Віталій Кличко, мер Києва - людина ділова і зайнята. Напевно, тому він дозволяє особистому водієві нехтувати правилами дорожнього руху. Журналісти помітили, що кортеж мера ганяє по місту з перевищенням швидкості, провокує аварійні ситуації, часто пересувається по смузі громадського транспорту і проскакує світлофор за секунду до червоного, повідомляють Патріоти України.

Так, буквально за кілька годин Кличко порушив три правила дорожнього руху. Екс-боксер, а зараз чиновник день у день дає онлайн брифінг про справи в столиці і коронавірусну ситуацію. Саме по завершенню ефіру, в розпал робочого дня, побачили, як два позашляховика Toyota Sequoia покинули задній двір КМДА, що на Хрещатику і вирушили в бік Оболоні.

Там мер проінспектував початок будівництва пішохідного мосту над Дніпром в районі парку "Наталка". Повертаючись з цього заходу в центр, Кличко, очевидно, дуже поспішав. По Гаванському мосту його джипи гнали зі швидкістю 110 км / год.

При тому, що зараз на цій ділянці дозволено лише 80. Фіксуємо за допомогою приладу для вимірювання швидкості (в народі його називають "радар" або "фен"). Зазначимо, що в інструкції вказано, що можна визначити швидкість об'єктів, що наближаються і що віддаляються, тобто направити "радар" в спину машини.

Коли на середині мосту з'явилося скупчення автомобілів, кортеж Кличка перемістився в крайній правий ряд. Рух там було вільний, так як це виділена смуга для громадського транспорту. А з недавніх пір там на законодавчому рівні дозволили їздити ще і таксі.

Джерело: Страна

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...