Мер Садовий вже відреагував: У Львові відбувся "форум російської опозиції"

У четвер, 23 травня, у Львові відбувся форум російської опозиції, у якому нібито взяли участь 40 російських опозиційних об'єднань, а також представники Ради та Офісу президента. Мер Львова Андрій Садовий надіслав запити в органи. Про проведення форуму повідомив екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, який може бути причетним до діяльності легіону Свобода Росії, передають Патріоти України.

Він заявив, що за результатами форуму вирішили створити постійну організаційну структуру для підтримання силового опору, а її остаточне формування буде завершено на наступному форумі. На зустрічі також затвердили так звану Львівську резолюцію. У документі йдеться про підтримку російськими опозиціонерами формули миру Володимира Зеленського, війну Росії проти України визнають злочинною, а політичний режим у РФ — таким, що його необхідно змінити, разом із цим повернувши Україні захоплені території та всіх військовополонених.

У Мережі також поширилося відео, як на цьому форумі виступає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Мер Львова Андрій Садовий відреагував на факт проведення такого форуму, заявивши, що надіслав запити до відповідних органів.

«Пишуть, що у Львові сьогодні працює форум якоїсь російської опозиції. Учасники — нібито Ходорковський, Каспаров, Фейгін, Шендерович та інші прізвища, мені не дуже відомі. Хто знає, це якийсь жарт? Запит до відповідних органів уже надіслав», — каже міський голова.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...