Мера Хана таки дотиснули? Лондон передасть Україні авто, здані на утилізацію

Мер Лондона Садік Хан таки погодився на передачу в Україну автомобілів, які були здані на утилізацію в рамках програми зниження шкідливих викидів в атмосферу ULEZ. Про це інформують британські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що Хан дав згоду на відправлення утилізованих машин до України на запит мера Києва Віталія Кличка. Він зазначив, що багато з них, такі як вантажівки та позашляховики, можуть бути дуже корисними для Збройних сил України на передовій. Раніше Хан відхиляв пропозицію, посилаючись на відсутність користі для жителів Лондона "з економічної, соціальної та екологічної точок зору".

Додамо, що в рамках програми ULEZ жителі Лондона можуть отримати до 2000 фунтів стерлінгів (приблизно 2300 євро), якщо здадуть власний автомобіль на утилізацію через невідповідність нормам викидів. А якщо ні, то власнику автомобіля доведеться сплачувати додатковий податок.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...