Мера прифронтової Костянтинівки "спіймали" на крадіжці коштів, призначених для оборони міста

Міський голова Костянтинівки Донецької області заволодів коштами, призначеними для оборони міста. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у Telegram, передають Патріоти України.

"Меру м. Костянтинівка та керівнику місцевого комунального підприємства на Донеччині повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального Кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними слідства, на початку квітня 2022 року мер міста, наближеного до районів ведення активних бойових дій, замість виконання завдань територіальної оборони міста заволодів оборонними коштами.

"Мер разом з керівником місцевого комунального підприємства, не здійснивши жодних будівельних робіт із влаштування захисних об’єктів міста, заволоділи бюджетними коштами міськради у сумі понад 363 тис. грн. Підозрювані розпорядились ними на власний розсуд", - зазначили в Офісі генпрокурора.

Як відомо, мером Костянтинівки є представник забороненої в Україні партії "Опозиційна платформа - За життя" Олег Азаров.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...