Меркель пояснила, чому зустрілась з Порошенком і не запросила Зеленського

Канцлер Німеччини пояснила, що для неї важливий діалог саме з Петром Порошенком.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель на зустрічі з чинним президентом України Петром Порошенком повідомила, чому не запросила кандидата Володимира Зеленського, як це зробив французький лідер Еммануель Макрон. Вона відповіла, що для неї важливий діалог саме з Порошенком, передають Патріоти України.

“Я з ним постійно спілкуюся (Порошенком – ред.), ми бачилися нещодавно на Мюнхенській конференції з безпеки. Ми постійно зустрічаємося, у нас постійний обмін і постійні зустрічі. І також у часи, коли проходять вибори, я також вирішила запросити його, оскільки для мене важливий з ним діалог”, – заявила Меркель.

Вона наголосила, що незалежно від другого туру виборів президента, «ми будемо працювати для розвитку України».

“Ми хочемо підтримувати співпрацю в цьому ж дусі. Сьогодні ми говорили про всі теми, про які завжди говоримо. Це наша рутина. Я хочу сказати, що в деяких моментах успіхи, а інші моменти принесуть нам ще багато роботи», – зазначила канцлер ФРН.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...