"Буде подальше житття": Меркель зробила заяву про своє здоров'я і відставку

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, у якої за останній час було декілька нападів тремтіння, запевнила, що з нею все гаразд, повідомляють Патріоти України.

На прес-конференції в Берліні, яку транслювали місцеві ЗМІ, вона зазначила, що розуміє інтерес до свого здоров'я, але вважає це особистою справою.

"У 2021 році я закінчу свою політичну роботу, але, сподіваюся, у мене буде і подальше життя, яке я б вважала за краще прожити в здоров'ї", — підкреслила канцлер. "Розумію питання щодо мого здоров'я, але я на нього вже відповіла", — відрізала Меркель.

Вона зазначила: розуміє, що як канцлера повинна бути в змозі виконувати свою роботу, і вона дійсно взмозі це робити. Останнім часом здоров'я Меркель викликало занепокоєння з червня вона пережила декілька публічних нападів. На відео один із них.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...