Мертві душі на службі Х**ла: Експерти нарахували в обнуленні Путіна більш як 20 млн "зайвих" голосів

22 млн "аномальних" голосів на голосуванні за поправки до Конституції РФ можуть бути наслідком вкидань або приписування. Як зазначив у Facebook російський дослідник Сергій Шпількін, проти поправок до Конституції проголосувало значно більше росіян, ніж повідомила ЦВК, передають Патріоти України.

Він опублікував графіки, на яких показав, про яку явку та результати відзвітували дільниці та як ці дані зіставляються з підсумковими даними ЦВК. Графіки Шпількін складав на основі даних про 88 млн голосів, які ЦВК вивантажила в систему "Вибори".

"Такого масштабу маніпуляцій з голосами на російських голосуваннях у недалекому минулому не було. В абсолютному вираженні це безпрецедентний випадок, у відносному – схожа ситуація була на виборах в Держдуму 2016 року", – заявив експерт.

За його словами, на те, що голосування минуло нечисто, вказують три фактори:

  • Залежність результату від явки на ділянці. Чим вища явка (починаючи з 50 – 55%), тим вища частка тих, хто проголосував за поправки. Саме в цій області ховаються 22 млн аномальних голосів.
  • Існування "чистих" регіонів, де аномалій не спостерігається. Це такі різні суб'єкти, як Хабаровський край та Архангельська область.
  • Класична "пила Чурова" на графіку кількості голосів від явки у "круглих" значень – 65%, 75% і так далі, яка вказує на домальовування голосів.

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...