Мешканець Харківщини обкрадав односельців за компанію із окупантами (фото)

До поліції надійшло повідомлення про те, що 39-річний мешканець міста Вовчанськ, ймовірно, співпрацював під час окупації з російськими військовими. Поліцейські прийшли до нього з обшуком. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, передають Патріоти України.

Як виявилося, чоловік є громадянином Росії. На бік окупантів перейшов після повномасштабного вторгнення. Разом із загарбниками він обкрадав односельців.

Під час обшуку вдома у чоловіка виявили бойову гранату, близько 100 SIM-карт, два ноутбуки, незаповнені бланки державних актів власності на землю, ящик із мобільними телефонами та акумуляторами до них, будівельні інструменти, телевізор та інші побутові предмети.

"Усі ці речі були викрадені з будинків місцевих мешканців. Злочини проти односельців зловмисник скоював спільно з російськими військовими під час окупації Вовчанська", — розповіли в поліції.

Поліцейські вилучили знайдене під час обшуку та відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику підозри та обрання йому міри запобіжного заходу. Також наразі перевіряють причетність зловмисника до вчинення інших кримінальних правопорушень.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...