Мешканцю Москви "вручили" повістку через відеодзвінок у WhatsApp - силовики наполягають, що все законно

29-річний житель Москви у межах так званої часткової мобілізації отримав повістку на війну в Україні. Однак оскільки дільничний не зміг застати чоловіка вдома, то вирішив "призвати" його по відеозв'язку, використавши додаток WhatsApp, передають Патріоти України.

Про це повідомив російський Telegram-канал, опублікувавши скрин із запису телефонної розмови військкома з москвичем. Молодий чоловік раніше проходив військову службу на флоті, мабуть, тому й потрапив у поле зору військкомату.

"Дільничний зателефонував із незнайомого номера. Цікавість хлопця взяла верх. А той йому і каже, мовляв, раз я бачив твоє обличчя, то назад шляхи точно відрізані, від армії не втечеш. У результаті хлопець все ж таки піде у військкомат", – вказали автори публікації зі слів призовника.

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...