Мешканців Керчі перелякали звуки автоматних черг та роботи артилері, - ЗМІ

Мешканці окупованої Керчі повідомляють про звуки пострілів, які чутно зранку в районі Аршинцеве. Про це пишуть "Крим.Реалії" з посиланням на місцевих мешканців, передають Патріоти України.

Мешканці селища Партизанське стверджують, що чули автоматні черги та "постріли з важкої зброї".

Після того, як у місцевих пабліках керчани почали висловлювати занепокоєння, один з сайтів повідомив, що звуки пострілів чути з полігону, на якому "проводяться навчання у військовій частині на виїзді з міста".

Окупаційна адміністрація Керчі не повідомляла про якісь навчання на території міста та на його околицях.

Починаючи із серпня у Криму та Севастополі майже щодня чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це стріляниною по "українських безпілотниках" та "роботою ППО".

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...

У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного військовослужбовця ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 10:39

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир повідомив, що утримання одного бійця Збройних Сил України без зброї обходиться державі у 30 тисяч доларів або 1,2 мільйона гривень. Про це він розповів у коментарі Bloomberg, передають Патріоти України. "...