"Мета наших дій гуманітарна та гуманістична": У РФ вигадали нову назву для своїх звірств в Україні

У Росії заявили, буцімто "спеціальна військова операція" в Україні насправді є гуманітарною та гуманістичною місією. Про це в ефірі радіостанції "Говорит Москва" сказав заступник голови ради федерації РФ Костянтин Косачов, передають Патріоти України.

"Споконвічна мета наших дій в Україні гуманітарна та гуманістична, вона не військова. Військові дії – це інструмент, це засіб. А ціль – захистити людей", - сказав росіянин.

При цьому він повторив традицйні кремлівські наративи про те, що українська влада нібито утискає мешканців Донбасу. За словами Косачова, цілі Росії нібито неправильно інтерпретують на Заході. "Це не суперечка між державами, це не військова операція, яка має на меті воєнну поразку противника, а це операція, яка має на меті захистити людей, коли цього захисту вони не знайшли більше ніде", - наголосив Косачов.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...