Мета у пропагандистів дуже проста: У росЗМІ почали писати про усі повітряні тривоги в Україні

До 10 жовтня найбільша кількість повідомлень про повітряну тривогу в російських новинах була 24 лютого. Зараз же окупанти в своїх інформаційних каналах постійно росповсюджують дані про тривогу. Про це пише видання Texty.org.ua, передають Патріоти України.

Зазначається, що до 10 жовтня найбільша кількість повідомлень про повітряну тривогу в Україні була 24 лютого. Тоді всі провідні медіа писали, що є загроза вибухів та що громадян просять пройти в укриття. Однак до 10 жовтня російські ЗМІ про це якраз не писали.

Все змінилося після масштабної ракетної атаки на Україну 10 жовтня. У телеграм-каналах п’яти найбільших російських медіа почали писати про всі повітряні тривоги. Росіяни таким чином намагаються культивувати серед російського суспільства емоційні настрої, бо ті з захопленням спостерігали за вибухами у різних українських містах.

Крім того, російська пропаганда тепер пише і про перебої зі світлом. Роблять вони це, зокрема, і для того, щоб створювати ілюзію, що Україна начебто залишається “частиною РФ”.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...