"Мета України - не тільки кордони на 24 лютого, а повернення всіх своїх територій": Зеленський зробив заяву


Повернення контролю над територіями, які контролювала Україна до початку війни з Росія 24 лютого, слід вважати серйозною, але тільки тимчасовою перемогою. Треба прагнути до звільнення всіх своїх територій, які захоплені. Про це заявив президента Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

У інтерв'ю Financial Times він розповів про те, що головною метою української держави, як і раніше, залишається звільнення всіх своїх територій, які окупувала Росія.

Йдеться, у тому числі, про землі, які Москва захопила до 24 лютого 2022 року, коли розпочалася повномасштабна війна двох держав.

"Сьогодні я вважаю, що дійсно повернення до кордонів, які ми контролювали повністю 24 лютого – це дуже серйозна, тимчасова перемога. Саме тимчасова, оскільки повинна бути повна деокупація наших територій", - підкреслив Володимир Зеленський.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...