Метання Гройсмана: У середу буде вирішуватись доля Кличка. Однак Богдану зарано святкувати перемогу

Рішення про відставку голови КМДА приймається за поданням президента на засіданні Кабміну шляхом голосування. Відомо, що одностайної підтримки міністрів не буде. А неочікуваний візит Кличка до Джуліані, адвоката Трампа, ще більше сплутав карти "зеленим".

Кабінет міністрів України проведе засідання в середу, 14 серпня. Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду. Засідання під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана почнеться об 11:00. Це буде перше засідання Кабінету міністрів у серпні, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, 24 липня до Кабміну надійшло подання з Офісу президента з проханням погодити звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації. Гройсман заявив, що це питання розглянуть на найближчому засіданні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...