"Методи цікаві, хоча немислимі": "Вагнерівці" виявились кращими за кадрових військових РФ, - міністр оборони США

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що ПВК "Вагнера" показала себе у війні в Україні ефективніше, ніж регулярна армія країни-агресорки. Про це він заявив під час поїздки до Близького Сходу, передають Патріоти України.

Остін додав, що методи "вагнерівців" були цікавими, але немислимими. "Вони використовували каторжників, ув'язнених, щоб регулярно керувати своїм наступом, проте я не думаю, що вони продовжують вербувати із в'язниць. Але ці типи методів були справді цікавими, відверто кажучи, немислимими", — сказав Остін.

За словами очільника Пентагону, США бачили, як багато ув'язнених швидко гинули на полі бою. "Але ви знаєте, вони трохи кращі за російські сили. Ми не бачили зразкових дій російських військ у великих масштабах", — резюмував він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...