Метою російських військових в Україні можуть бути магістральні газопроводи, - Вадим Денисенко

Для її досягнення перекидаються в українські міста російські диверсійні групи і обстрілюються об'єкти інфраструктури з реактивної артилерії. Про на повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, інформують Патріоти України.

"Служба безпеки України разом з іншими силовими підрозділами починає перевірки по всіх містах, з метою виявлення диверсійних груп. Ми знаємо про те, що в Києві сьогодні було знайдено і знешкоджено кілька російських диверсійних груп. В багатьох інших містах України з'являються диверсанти. Тому просив би всіх носити з собою паспорти і ставитись з розумінням до того, що можуть бути перевірки документів і допомагати силовикам виявляти підозрілих людей з неукраїнськими обличчями і з російським акцентом", – повідомив Денисенко.

Також він звернув увагу на обстріли росіянами об'єктів цивільної інфраструктури реактивними системами залпового вогню "Ураган". "На сьогоднішній момент ми можемо говорити про те, що росіяни починають стріляти по цивільних об'єктах, по об'єктах інфраструктури і є величезна загроза того, що росіяни можуть влучити своїми снарядами у магістральні газопроводи і через це буде припинений транзит газу до Європи", – радник голови МВС.

Вадим Денисенко наголосив, що газопроводи можуть бути однією з цілей Російської Федерації для того, щоб показати Україну поганим транзитером газу.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...