Мету приїзду пояснити не зміг: У Кропивницькому затримано чоловіка з паспортом однієї з невизнаних республік "ЛДНР"

У Кропивницькому Національна гвардія України затримала чоловіка з фальшиим паспортом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, передають Патріоти України.
Так, під час перевірки документів водія легковика на одному з блокпостів на в'їзді до Кропивницького військовослужбовці помітили, що паспорт громадянина України містить ознаки підробки та майже не заповнений необхідною інформацією.
Під час спілкування та огляду автомобіля і речей, гвардійцями у чоловіка був виявлений чинний паспорт однієї з невизнаних республік ОРДЛО. Чоловік не міг пояснити мету свого приїзду в місто і невпевнено відповідав на питання гвардійців.

Громадянин затриманий і переданий для подальшого з'ясування обставин співробітникам профільних правоохоронних органів.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...