MI6 працює: МЗС Великої Британії назвало капітулянта, якого Кремль вирішив привести до влади в Україні. Реакція Москви та Вашингтона не забарилася

Викормиш Азарова, на думку Кремля, саме та людина, котра зможе привести Україну до капітуляції. Його вчителю та екс-губернатору Харківщині місце також знайдеться

На тлі концентрації російських військ на кордонах України й можливого повномасштабного вторгнення, Міністерство закордонних справ Великобританії заявило, що в нього є інформація щодо намірів Кремля привести до влади в Києві керівників, які позитивно ставляться до Москви.

Як потенційний кандидат розглядається колишній народний депутат України Євген Мураєв. До списку «уряду» нібито мають увійти міністри часів Януковича.

Називаються імена колишнього віцепрем'єра Сергія Арбузова, ескглави адміністрації Януковича Андрія Клюєва, екснардепа Володимира Сівковича та колишнього прем'єра Миколи Азарова.

У CNN повідомили, що інформація британського МЗС про плани Росії щодо вторгнення в Україну та встановлення у Києві маріонеткового уряду підтверджується розвідкою США.

Своєю чергою російське МЗС назвало цю заяву дезінформацією, закликало Велику Британію «припинити провокаційну діяльність».

Сам колишній депутат Верховної Ради України Євген Мураєв заявив, що у цій інформації немає логіки, оскільки він сам перебуває під санкціями Росії. Йому заборонено в'їзд до РФ через загрозу національній безпеці.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...