"Міф про сильну армію світу розвалився": Аваков спрогнозував подальшу долю Путіна

Найвище російське керівництво змушене визнати, що зазнало поразки у війні з Україною. Тепер будь-яке відчайдушне рішення лідера Кремля Володимира Путіна спричинить безславний фінал, який незмінно наступав для більшості кровожерливих диктаторів в історії, передають Патріоти України.

Про це заявив ексглава міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков у телемарафоні "UA Разом". Зараз у російського президента висока спокуса застосувати ядерну зброю, щоб не визнавати перед своїм народом причини, чому "друга армія світу" виявилася просто блефом і міфом.

"Міф розвалився. Ми це побачили. 300 літаків і гелікоптерів збито, під 800 танків знищено, корабель флагманський помер, потонув. До чого це призведе? Це може торпедувати його еліту зсередини... Ми не знаємо, як це станеться. Ми знаємо лише, що більшість тиранів Російської імперії, як і у всьому світі, закінчували погано", – підкреслив Аваков.

Він підкреслив, що "палацовий переворот" обіцяє Путіну смерть від "задушення шовковою хусткою", "удару табакеркою" або "важкої недуги". Також на главу РФ може чекати доля останнього генсека СРСР Михайла Горбачова. "Путіна можуть інтернувати. Або вчинять, так само як з Каддафі в Лівії. Ніхто цього не знає", – резюмував колишній міністр.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...