Міг "підзаробити" мільйони: Кошовий здивував зізнанням про вибори в Раду

Євген Кошовий зізнався, що йому пропонували дуже велику суму грошей з метою потрапити до передвиборного списку кандидатів у нардепи від партії "Слуга народу". Про це актор студії "Квартал 95" і друг президента Володимира Зеленського заявив в авторській програмі Дмитра Гордона, передають Патріоти України.

За словами коміка, йшлося навіть про мільйони доларів Кошовий розповів, що до нього надходили пропозиції "пробити" місце у партійному списку за винагороду від 400 тисяч до 5 мільйонів доларів на позачергових виборах до Верховної Ради.

"Я на парламентських виборах міг заробити близько "десятки", - сказав актор і додав, що відповідав відмовою. Євген наголосив, що після цього не зміг би "людині дивитися в очі".

"Звичайно, якщо ти повний дурень, то взяв би", - упевнений він. Також комік уточнив, що ніхто з тих, хто пропонував йому гроші за місце в списку партії "СН", до Ради "не пройшов, слава Богу".

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...