Міг потрапити у вогняну пастку: З'явилося фото 8-річного хлопчика, який зник під час вибухів у Вінниці

У мережі назвали ім'я хлопчика, який зник під час ракетного обстрілу Вінниці. 8-річний Кирило Пяхін міг потрапити у вогняну пастку, передають Патріоти України.

Наприкінці квітня він із мамою приїхав до Вінниці з окупованого Херсона, розповіла у Facebook Ірина Ярошевська. За її словами, в момент вибуху дитина перебувала в машині разом із дядьком, а його бабуся відійшла до ПриватБанку.

"Бабуся неушкоджена, дядько – в лікарні, Кирила не можуть знайти. Мама Маріанна Пяхіна просить свідків хоч якусь інформацію, може, хтось бачив... Зразок ДНК жінка здала", – зазначила Ярошевська.

Пізніше голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що хлопчик, "який чекав на дядька в припаркованому авто", "потрапив у вогняну пастку". За словами Клименка, дядька відкинуло вибуховою хвилею; його госпіталізовано.

Ще один хлопчик, Максим Рекута, якому було 7 років, загинув з мамою в медичному центрі, що розміщувався в будинку побуту "Ювілейний".

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...