Мігранти побилися із Росгвардією: На кордоні РФ і Казахстану сталися зіткнення (відео)

Сотні мігрантів з Узбекистану і Таджикистану намагалися покинути Росію і перетнути кордон з Казахстаном в Самарській області.

На кордоні Росії і Казахстану почалися зіткнення між мігрантами і силовими підрозділами Росгвардії. Інформацію про це повідомив російський інформаційний канал Mash, який опублікував відео очевидців, передають Патріоти України.

У повідомленні наголошується, що сотні мігрантів з Узбекистану і Таджикистану намагалися покинути Росію і перетнути кордон з Казахстаном в Самарській області. Однак Казахстан відмовився пропустити людей на свою територію через епідемію коронавіруса. На опублікованих кадрах видно, як сотні людей зі свистом і криками направляються до співробітників Росгвардії, після чого починається бійка.

Фактично сотні мігрантів застрягли на кордоні, не маючи можливості прорватися на батьківщину через територію Казахстану. Цілком ймовірно, лише сухопутний коридор через Казахстан був останньою надією людей, які в розпачі почали бійку.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...