"Мій дім саме тут!": Милованов розповів про приїзд у США та самопочуття після бійки із Данилюком

Позаштатний радник глави Офісу президента й член наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофій Милованов заявив, що не тільки робота, а й загалом життя у США йому ближче, ніж в Україні. Чиновник назвав Штати своїм домом, де у нього "є все", зокрема, грін-карта й квартира. Саме туди ексміністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства відлетів після нещодавнього скандалу – бійки з колишнім секретарем РНБО Олександром Данилюком. У довгому пості на Facebook-сторінці 1 серпня він зазначив, що повернувся для викладання математики в Піттсбурзі, передають Патріоти України.

"США з точки зору їхніх законів є для мене домом. Так, я радник Офісу, викладаю в Київській школі економіки і маю кілька посад в Україні, але це все вторинне порівняно з викладанням в Піттсбурзі", – зізнався Милованов.

У пості він поділився одкровеннями про те, що в Штати літає тільки рейсами бізнес-класу, інакше його продуктивність падає, і платить за це сам. Вулицями Піттсбурга до квартири, в якій не був близько восьми місяців, він проїхався на таксі за $50-60.

"Вдома… В квартирі нічого немає. Тільки матрац на полу. Люблю мінімалізм. Думаю, за кілька днів привезу певні меблі. Квартира в прекрасному стані. Все працює, ніби тут весь час хтось жив. Клімат-контроль, вода, вентиляція. Нічого не протекло. Це говорить про якість квартир у моєму будинку", – зазначив він.

Милованов додав, що за квартиру із серпня платитиме $1500 на місяць (раніше $1100), інфляція становить 40% на рік.

"Сьогодні спробую завести своє авто, яке стояло. Боюся, доведеться тягнути на станцію. І піду до лікаря – на перевірку синців та ока. Ще, може, в спортзал. Сподіваюся трохи скинути вагу за мій час в США", – підсумував радник глави ОП.

Згідно з декларацією чиновника, його американська квартира у Піттсбургу розташована по 6105 Спіріт стріт. Її загальна площа становить 30 кв. м, вартість у декларації не вказана.

Щодо авто, то Милованов задекларував легковий "Вольво" марки C30 2009 року випуску, вартість якого становила 140 000 гривень.

Пост Милованова

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...