"Міль" Путін: Стало відомо про дивну манію російського президента (відео)

Президента країни-агресора Володимира Путіна ще в молодості називали "міллю". Отримавши владу, він став мстити тим, хто привабливіший за нього. Про це йдеться у сюжеті проекту FreeДом, передають Патріоти України.

Серед неугодних Путіну "красенів" журналісти виділили вбитого опозиціонера Бориса Нємцова, кинутого за грати Олексія Навального та імпозантного Михайла Ходорковського.

"Замість цього в російський публічний простір запускаються люди під стать своєму панові - Лавров, Кисельов та інші вкрай неприємні як внутрішньо, так і зовні персонажі", - наголошується в сюжеті. Вік російського істеблішменту - далеко за 50.

"Для Путіна дуже важливо мати владу, абсолютну владу. Коли він бачить на горизонті людину, яка може його замінити або може взяти частину його електорату, людину, яка може впливати на громадську думку, звичайно, він спробує її прибрати. Щоб не було навколо нього конкурентів", - пояснює психолог Юлія Святенко.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...