"Мільйони витрачаємо, а ефекту нуль": У РФ влаштували істерику через "марні" ракетні удари по Україні

Російські пропагандисти влаштували чергову істерику через провальну терористичну тактику окупантів. Зокрема, вони поскаржилися на марні ракетні удари по об'єктах енергетичної інфраструктури України, передають Патріоти України.

Особливо терористів зачепило святкове різдвяне підсвічування будівель у Києві. Про це пише пропагандистський Telegram-канал "Операція z" (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

У країні-агресорці обурені, що їхня армія витрачає величезну кількість ракет, сподіваючись позбавити Україну електрики. Проте бажаного ефекту терористи не досягають: витрачаються мільйони, щоб залишити українські міста на кілька годин без світла. "Тільки мільйони витрачаємо, а ефекту нуль", – обурилися в РФ безуспішними терактами.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...