Міністр Януковича, одіозні нардепи та бізнес-партнер Зеленського: Хто відвідує Коломойського напередодні другого туру

Журналісти чатували не один день під бізнес-центром, де в олігарха офіс. І побачили цікавих гостей.

Тимур Міндіч - бізнес-партнер Зеленського. Фото: скріншот з відео.

Міністр часів Януковича, одіозні депутати та бізнес-партнер Зеленського – цих неоднозначних гостей помітили під офісом Коломойського в Ізраїлі журналісти, передають Патріоти України.

У місті Герцлія в Ізраїль проживає олігарх Ігор Коломойський. Журналісти чатували не один день під бізнес-центром, де в олігарха офіс. І побачили цікавих гостей.

Кернес, Хомутиннік та Ставицький

Зокрема, міського голову Харкова – Геннадія Кернеса та очільника фракції Відродження Віталія Хамутинніка. І навіть колишнього міністра екології Едуарда Ставицького, який з 2014 року перебуває в розшуку за присвоєння державного майна та відчуження в держави Межигір'я. В його квартирі, до речі, знайшли 40 кілограмів золота і 5 мільйонів доларів.

Міністр-втікач два тижні поспіль по п'ятницям відвідував центр, де знаходиться офіс Коломойського. І щоразу перебував більше години. В інтерв'ю журналістам "Радіо Свободи" Ігор Коломойський не заперечує, що бачиться з не чистим на руку міністром.

Партнер Зеленського

А ще буває в Коломойського бізнес-партнер Володимира Зеленського. За кермом журналісти побачили співвласника "Студії квартал 95" Тімура Міндіча. На пасажирському сидінні – олігарх Ігор Коломойський.

Олігарх заперечує, що фінансує Володимира Зеленського, в чому його не один раз звинувачували. Проте запевняє, що спілкувався з Зеленським двічі за останній місяць і телефоном. І лише хотів дізнатися про справи кандидата в президенти.

Якщо ж його фаворит переможе, запевняє, що не буде сірим кардиналом в Адміністрації Президента. І планує повернутися в Україну одразу після виборів.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...