Міністр культури України заявив, що позбавляти Кіркорова звання народного артиста... небезпечно

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що позбавляти російського артиста Філіпа Кіркорова звання народного артиста України небезпечно, повідомляють Патріоти України.

"Це звання присвоювалося раніше, напевно, за його заслуги, коли він Ані Лорак возив на Євробачення. І тут ми вступаємо на тонкий лід, тому що Народних артистів у нас чимало. Я так думаю, що і Лорак - якась заслужена артистка. Я різниці між Кіркоровим і Лорак не бачу. Тому в даному випадку складно пояснити, чому у когось забирати, а у когось - ні», - сказав міністр.

Також він додав, що ми не можемо забрати звання у всіх тих артистів, які підтримували дії президента РФ Володимира Путіна стосовно України і Криму. «Ми все-таки живемо в демократичному суспільстві. Безпрецедентне до цього моменту рішення про санкції проти каналів і рішення, яким ми збираємося наздоганяти тих, хто комусь не подобається, - це абсолютно різні речі», - додав Ткаченко.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...