Міністр оборони Британії назвав купівлю РФ ракет у Пхеньяна приниженням Путіна

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс заявив, що світ змусив російського диктатора Володимира Путіна зазнати приниження та "з простягнутою рукою" піти за зброєю до КНДР. Про це він написав у соціальній мережі Х, передають Патріоти України.

"Світ відвернувся від Росії, змусивши Путіна погодитися на приниження і піти з простягнутою рукою до Північної Кореї, щоб продовжити своє незаконне вторгнення", – зазначає Шаппс.

Британський міністр оборони наголосив, Росія, звернувшись до КНДР, порушила численні резолюції Ради Безпеки ООН, а також "поставила під загрозу безпеку іншого регіону світу". "Це має припинитися зараз. Разом із нашими партнерами ми зробимо так, щоб Північна Корея заплатила високу ціну за підтримку Росії", - запевнив Грант Шаппс.

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...

"Уже не біля кордону": Росіяни хочуть перетворити два великих українських міста на "сіру зону", - майор Нацгвардії

понеділок, 20 травень 2024, 13:22

Країна-терористка Росія хоче перетворити Суми та Харків на «сіру зону», тобто іншими словами на "санітарну зону". Таку думку висловив ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в ефірі «Еспресо». Як припускає Геть...