Міністр оборони Німеччини раптово йде у відставку, - ЗМІ

Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт зібралася подати у відставку. Зараз обговорюється час офіційного оголошення і кандидатура наступника. Про це пише німецьке видання BILD, передають Патріоти України.

Про майбутню відставку військового міністра журналісти дізналися відразу з декількох джерел. Стверджується, що ініціатором відставки є сама Ламбрехт, а не уряд. "Зараз мова йде про точний час відставки, наступник вже обговорюється", – йдеться в повідомленні.

Видання зазначає, що Крістін Ламбрехт переслідували скандали весь час, поки вона обіймала посаду міністра оборони. В першу чергу їй пригадали те, що вона так і не змогла вивчити військові звання, які є в німецькій армії. Але це був лише початок.

"Коли близько 200 000 російських солдатів пройшли маршем перед кордонами України в січні 2022 року, Ламбрехт з гордістю оголосила про доставку в Україну 5000 касок. Ганьба!"- пише видання.

Також журналісти згадують й інші скандали, включаючи невдале новорічне привітання міністра, наспіх записане в останні години 2022 року.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...