Міністр оборони Резніков однозначно відповів на питання журналістів, чи потрібно українцям збирати "тривожні валізи" через російську загрозу (відео)

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що українцям не потрібно збирати тривожні валізи на тлі новин про загрозу вторгнення РФ в Україну, зазначають Патріоти України.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідаючи на запитання журналістів, чи варто громадянам України мати тривожну валізу, Резніков відповів: "Ні не варто. Не потрібно мати жодної тривожної валізи. Максимум тримайте в себе необхідні речі, якщо ваше дитя, малеча, десь впаде і синці наб’є". При цьому додав, що для цього необхідно мати йод. "Купіть йому йоду. Не більше того", - наголосив міністр.

Він закликав зберігати спокій, зазначивши, що в Україні вже 8 років іде війна. Він вважає, що Збройні Сили України здатні захистити громадян держави.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...