Міністр проти своєї заступниці, або Зрадників ніхто не любить: "Некомпетентний" Криклій розсварився з героїнею "постільного скандалу", довідавшись, що та намагалась посісти його "крісло"

Заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна заявила, що відстоюватиме свою честь в суді у зв’язку з нібито розповсюдженням неправдивої інформації про неї. Про це вона сказала на брифінгу.

Йдеться про запис розмови, оприлюдненої виключеним зі «Слуги народу» нардепом Антоном Поляковим, а також про листування з пранкером “Джокером”. На аудіозаписі чути, як чоловіки обговорюють, що Клітіна отримала посаду нібито через ліжко.

На запитання, проти кого вона конкретно судитиметься, Клітіна відповіла: «Ну хто там це розповсюдив».

«Я просто, чесно кажучи, навіть не знаю цих людей, які про мене щось там пліткували. Мені навіть цікаво на них подивитися, чесне слово», – зазначила заступниця міністра.

Чиновниця зізналася, що аудіозапис слухала, але не може зрозуміти, кому належать голоси на ньому.

«Здається, я цих людей не знаю, але ми будемо розбиратися. Вже мої юристи працюють, ми подамо запит на Верховну Раду, хто там був у відрядженні в цей час, щоб зрозуміти, що це за депутати пліткували. Також поширив, здається, Антон Поляков. Ну от Поляков…вже зрозуміло з ким судитимуся», – повідомила Клітіна.

Також Клітіна підтвердила, що міністр інфраструктури Владислав Криклій ініціює її звільнення.

«Ну я реагую спокійною, якщо міністр вважає це правильним, то він має на це право», – сказала героїня скандалу.

Тим часом Криклій у своєму відеозверненні, оприлюдненому прес-службою Мінінфраструктури, повідомив, що подасть прохання про звільнення Клітіни на наступному засіданні уряду.

За словами міністра, після розмови з Клітіною він розцінив її поведінку, як таку, що не відповідає члену команди міністерства.

“Але коли я запропонував за власним бажанням піти з посади, пані Клітіна дала зрозуміти, що вона хоче починати власну політичну кар’єру, хоче скористатися цією ситуацією. І, власне весь хайп, створений навколо цієї ситуації, використовувати для того, щоб боротися за цей пост (міністра – ред.)”, – стверджує Криклій.

При цьому мстивий міністр висловив невдоволення, що його заступниця обговорювала з пранкером «Джокером» свої наміри стати його підсидіти.

“Ну і, власне, я не зовсім розумію, як можна працювати в команді з таким міністром, до якого є зауваження. Тому заступник, логічно припустити, звільняється за власним бажанням, а не намагається через “чатик” з паном “Джокером” стати міністром”, – наполягає Криклій.

Голова Мінінфраструктури додав, що звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити факти, викладені в листуванні Клітіни з «Джокером».

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...