Міноборони нарешті виводить з експлуатації небезпечні міномети-"вбивці"

Проблемна розробка заводу "Маяк" унесла життя і скалічила більше десятка воїнів ЗСУ

Міністерство оборони України вирішило повністю вивести з експлуатації міномети українського виробництва "Молот" калібру 120 мм, зазначають Патріоти України.

Врахували негативний досвід закупівлі "Молотів", вивчили стан наявних розробок нових зразків мінометів та закуповують їх після повного комплексу випробувань, повідомили у пресслужбі Міноборони.

У Міноборони також зауважили, що з початку лютого 2020 року випробовують інший міномет калібру 120 мм, який розробили в рамках виконання дослідно-конструкторської роботи УПІК-120. Випробування планують закінчити до кінця року.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...