"Міноборони не цікавить перемога": Пригожин влаштував істерику через атаку на Чонгарський міст

Ватажок "Вагнера" Євген Пригожин розлютився через удар по Чонгарському мосту. За його словами, "червоних ліній" у Росії більше нема.

Як повідомляє прес-служба Пригожина, він розлючений, що ЗСУ б'ють по стратегічних об'єктах, а російські терористи атакують ракетами "прибудинкові трансформатори, не завдаючи противнику шкоди".

"Чому у противника є можливість завдавати ударів по російській (тимчасово окупованій - УНІАН) території? Тому що у керівництві міноборони нікого не цікавить перемога. Всіх цікавить тільки одне - можливість збереження своєї посади якомога довше, щоб не було відповідальності за те, що вони зробили під час сво (так в РФ називають війну - УНІАН)", - заявив Пригожин, коментуючи удари по Чонгарському мосту.

На його словами, Росія не зможе рівноцінно відповісти на цю атаку, а відзвітує про "знищення трансформаторної підстанції, яка була центром прийняття рішень електриків".

"А щоб вам було спокійніше жити, завтра вам розкажуть історію про тисячу "Леопардів", яких знищили, але їх ніхто не бачив", - іронічно додав Пригожин.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...