Міноборони РФ хвалиться знищенням українських безпілотних катерів поблизу узбережжя Криму

катер

За даними російського відомства, безекіпажні засоби належали ВМС України та рухалися в бік непідконтрольного Криму. Окупаційна адміністрація півострова ніяк не коментувала інформацію Міноборони РФ.

В Росії заявили про нібито знищення чотирьох безекіпажних катерів у західній частині акваторії Чорного моря. Про це зранку 22 листопада повідомили в Міністерстві оборони Російської Федерації.

За інформацією окупантів, безекіпажні катери рухалися в напрямку тимчасово окупованого Кримського півострова.

"22 листопада в західній частині акваторії Чорного моря було виявлено чотири безекіпажні катери ВМС України, які прямували в напрямку Кримського півострова. Усі виявлені цілі були знищені", — йдеться у повідомленні.

Подробиць у Міноборони не розголошують.

На момент публікації матеріалу окупаційна влада Криму не коментувала інформацію про нібито атаку безекіпажних катерів. В місцевих пабліках також не повідомляли про можливі звуки вибухів.

Вибухи в окупованому Криму: деталі

Нагадаємо, у вівторок, 21 листопада, на території тимчасово окупованого Кримського півострова було чути вибухи. За даними місцевих Telegram-каналів, про вибухи повідомили жителі Євпаторії та Сак.

Також у центрі Севастополя вранці 17 листопада пролунали потужні вибухи та піднявсяся дим. Окупаційна влада прокоментувала ситуацію, заявивши, що в Севастополі працює система протиповітряної оборони.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...