Міноборони РФ намагається приховати втрати: ЗМІ дізналися про "урожайний" удар по базі росіян в Україні

На початку лютого в тимчасово окупованому селищі міського типу Новопсков, яке знаходиться в Старобільському районі Луганської області, був "приліт" в один з базових таборів 20 гвардійської загальновійськової армії Західного військового округу РФ, передають Патріоти України.

Удар по базі окупантів було завдано 8 лютого, його ретельно приховують, повідомив у Telegram проект ВЧК-ОГПУ, посилаючись на власні джерела. За його даними, у ворожому базовому таборі перебували окупанти з підрозділу "Шторм".

"Джерело ВЧК-ОГПУ розповіло про новий удар по базі російських військовослужбовців, який ретельно приховують. Унаслідок удару загинуло 11 осіб і 42 отримали поранення, в тому числі важкі", - наголошується у повідомленні.

Проект з'ясував, що ворожі "правоохоронці" намагаються знайти причину удару. Журналісти вважають, що противник знову все зведе до використання мобілок.

"Встановлено факт використання відкритого каналу GSM-зв'язку для спілкування військовослужбовцями між собою напередодні удару. Події в Макіївці нічому не навчили військове керівництво, саме відсутність належних умов утримання та забезпечення провокує подібні наслідки, коли військовослужбовцям доводиться використовувати відкритий мобільний зв'язок", - підкреслюється у матеріалі.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...