Міноборони РФ вже хизувалося захопленням міста: У ЗСУ розповіли про ситуацію в Соледарі

У Соледарі Донецької області тривають важкі бої з російськими окупантами. Армія РФ не контролює місто. Ворог зазнає великих втрат. Про це в ефірі телемарафону 7 січня повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий, передають Патріоти України.

"Там (у Соледарі Ред.) йдуть важкі кровопролитні бої", - розповів речник.

Лише від початку цієї доби було 76 обстрілів та 10 бойових зіткнень. За його словами, українські захисники намагаються вирівняти тактичне положення, а також завдати росіянам максимальних втрат в особовому складі та техніці.

"Робимо все, щоб зберегти свої сили. Соледар не перебуває під контролем РФ. Тактика у них не змінилася: масовані атаки піхотою, яка наступає безперервно, крок за кроком у них виходили невеликі поступи", - розповів Черевий.

Речник ЗСУ також заявив, що Бахмут також залишається під контролем українських воїнів, але інтенсивність боїв не знизилася.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...