"Міномет в*бали, знаєш хто там працював?": Окупанту привиділися діти на фронті в Україні, але ще більше злякався Leopard (перехоплення)

Російський військовослужбовець розповів про нібито захоплення танка Leopard, примусове відправлення людей в атаки та начебто участь дітей у боях. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передають Патріоти України.

"Дітей п'ять днів тому вислідили, наші позиції, карту малювали для хохлів. Де знаходимось, де стоїмо. Двох взяли вже. Зараз у них набір йде, малолітки в основному. Міномет в*бали, знаєш хто там працював? Дівчина 16 чи 17 років. Стріляє, її розвідником взяли. Вже немає кого посилати, всіх підряд", - розповів окупант.

Окрім того, загарбник заявив про нібито захоплення танка Leopard. Він також стверджує що ця техніка була в Україні ще у 2015 році.

"Леопарди" (танки Leopard, - ред.) коли відправляли сюди, але вони вже давно тут були, ще у 2015 році. Взяли чувака з цим "Леопардом" коротше, ну з цим танком. Там сидять 20-25-літні пи*дюки", - сказав він.

Військовий РФ також поскаржився, що навіть якщо окупанти відмовляються іти в атаку, їм все одно не уникнути смерті. Адже за таке відправляють до в'язниці, а звідти - знову до армії.

"Там контузія була в одного, вони тоді в розвідку ходили, під обстріл кулемета попали, коли назад йшли. І коротше, голову навіть не встиг висунути, як по них почав кулемет працювати. Вони назад, а їм наші командири кажуть, чого прийшли - йдіть вперед. Одного контузило, а другий каже, що краще 500-м поїду, типу у в'язницю краще", - розповів окупант.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...