Мінус один "аналоговнєт": ЗСУ влаштували яскраве "фаєр-шоу" за участю російського танка Т-80 (відео)

Українські воїни влаштували "фаєр-шоу" - перетворили одиницю бронетехніки супротивника на мангал, повідомили Сухопутні війська Збройних сил України, передають Патріоти України.

За їхніми даними, ворожий танк "підсмажили" воїни 63-ї окремої механізованої бригади й 45-ї окремої артбригади. "Фаєр-шоу від 45 ОАБр та 63 ОМБр: у ролі мангала – Т-80", – поділилися у Сухопутних військах.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні на нашій території станом на 10 липня вже ліквідували 4085 танків супротивника.

Оце так: У Румунії в будинку знайшли застреленим українця, який кілька днів тому незаконно перетнув кордон, - ЗМІ

неділя, 1 вересень 2024, 12:32

У румунському повіті Ботошані вранці 31 серпня у будинку знайшли застреленим у голову 26-річного українця, який кілька днів тому нелегально перетнув кордон з цією країною Про це пише Digi24, передають Патріоти України. Близько 08:00 ранку чоловік, на і...

Ситуація загострилася: Росіяни можуть бути у Покровську вже в середині вересня, - The Telegraph

неділя, 1 вересень 2024, 11:56

Російські окупаційні війська активно просуваються на Покровському напрямку та зможуть досягти міста до середини вересня, однак не зможуть його захопити. Про це йдеться у матеріалі The Telegraph, передають Патріоти України. "Російські війська повільно п...