Мінус сім одиниць техніки: ЗСУ за допомогою HIMARS розбомбили колону окупантів (відео)

Бійці ЗСУ ударами з HIMARS знищили колону техніки окупантів. Вони нарахували як мінімум сім одиниць ворожої техніки, які потрапили під обстріл і перетворилися на металобрухт. Відео з наслідками влучного бомбардування рашистів українськими захисниками опублікували в Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ", передають Патріоти України.

Повідомляється, що колона техніки окупантів намагалася втекти від ЗСУ. Однак снаряди з HIMARS її "наздогнали". В результаті вдалося підірвати кілька одиниць танків і ТОС-1А "Солнцепьок". Остання — це важка вогнеметна система, яка не часто зустрічається на полі бою.

На відео нижче можна розгледіти наслідки ударів з HIMARS. На дорозі і біля неї стоїть почорніла техніка і всюди клубочиться дим. Мабуть, ролик знімали з розвідувального безпілотника відразу після атаки по окупантам.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...