Мінус склад БК, гелікоптери і десятки одиниць техніки: Спливли дані про наслідки "бавовни" в Бердянську

У тимчасово окупованому Бердянську, що у Запорізькій області, російські загарбники понесли значні втрати внаслідок "бавовни". Зокрема, через вибухи було знищено склад БК, гелікоптери і десятки одиниць техніки. Крім того, є загиблі і серед особового складу ворожої армії. Про це розповів офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Тимчасово окупований Бердянськ. Феєрверк в результаті паління в невстановлених місцях", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, українські захисники знищили 2 бойових гелікоптери окупантів, близько 30 одиниць озброєння та військової техніки. "Близько 50 рашистів склали безповоротні та санітарні втрати. Вірте в ЗС України", – додав Штефан.

Нагадаємо, на окуповану частину Запоріжжя завітала "бавовна". На території авіабази в окупованому Бердянську вдень 8 грудня пролунали 3 потужні вибухи, а після них – низка вибухів меншої сили. На місці "бавовни" спалахнула пожежа, на авіабазу окупанти зігнали майже всі "швидкі" та пожежні машини, що є в Бердянську.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...