Мінус "Тигр", танк і БМП: Бригада князя Вітовта показала, як нищить ворожу техніку (відео)

Миколаївські артилеристи із 40-ї бригади імені Великого князя Вітовта показали свою ювелірну вогневу роботу - перетворення на металобрухт відразу трьох одиниць ворожої техніки. Відповідне відео оприлюднено на фейсбук-сторінці бригади, передають Патріоти України.

"Громом і полум’ям! Деокупація триває. Вогнева робота 40 окремої артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта та побратимів із 93 ОМБр, 95 ОДШБр та 81 ОДШБр", – мовиться у підписі до відео.

На опублікованих кадрах зафіксовано "жест доброї волі" російського танка. броньованого автомобіля "Тигр" та бойової машини піхоти окупантів.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...